„A doua zi dupa implantul dentar…“ O marturie optimista, care iti va da si tie curaj!

„A doua zi dupa implantul dentar am mers la serviciu, apoi am fost la cumparaturi si m-am simtit cat se poate de normal. Fara dureri, fara cea mai mica senzatie de inconfort!“ – astfel suna marturia unuia dintre pacientii care a optat pentru cea mai evoluata solutie existenta astazi in domeniul medicinii dentare.

Este vorba despre tratamentul cu implant dentar, disponibil la clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti, care le asigura numeroase beneficii tuturor pacientilor adulti care si-au pierdut unul sau mai multi dinti, indiferent de cauza sau de varsta. Eficienta este maxima atat pentru cei care abia au trecut de majorat, cat si pentru persoanele care se apropie de centenar.

Un implant dentar este un surub de mici dimensiuni, realizat din titan, zirconiu, tantal sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman. El tine locul radacinii dintelui pierdut si este capabil sa sustina o lucrare fixa definitiva, care arata si se comporta, in toate privintele, la fel ca un dinte natural.

Avantajele de natura estetica sunt majore si ii permit pacientului sa isi reia viata sociala cu deplina incredere in sine. Dispare teama de a vorbi sau de a zambi in public, deoarece nu mai exista riscul de a lasa o impresie neplacuta. Chiar si dictia este imbunatatita, ca urmare a faptului ca dintii participa din nou, in mod optim, la formarea sunetelor.

Din punct de vedere al starii de sanatate, inserarea unui implant dentar protejeaza pacientul de o intreaga serie de fenomene nedorite, care apar atunci cand in cavitatea bucala exista pentru mult timp un spatiu gol. Este vorba despre migratia dintilor invecinati cu cel pierdut sau despre tasarea oaselor maxilar si mandibular.

De asemenea, sunt reduse in mod considerabil riscul de aparitie a doua dintre cele mai frecvente afectiuni stomatologice: cariile dentare si boala parodontala. Chiar si activitatea organelor interne este imbunatatita, datorita faptului ca procesul digestiv, care debuteaza cu mestecarea alimentelor, se desfasoara din nou in mod normal.

implant dentar

Marturiile pacientilor – cea mai buna dovada a eficientei

Specialistii in medicina stomatologica recomanda, in unanimitate, tratamentul cu implant dentar, superior oricaror altor solutii. Opinia lor este confirmata din plin de marturiile pacientilor, care sunt incantati atat de faptul ca procedura se desfasoara fara sa simta nici cea mai mica durere, cat si de efectele benefice pe termen lung. Iata cateva astfel de opinii!

• Baciu Dumitru marturiseste: „Nu ma asteptam sa fie asa de bine! Ma gandeam ca voi avea dureri dupa operatie, dar nu am avut deloc!“;

• domnul Martinut, din Austria, a fost surprins in mod la fel de placut: „Nu ma asteptam sa nu simt nimic! Nu am dureri, nu sunt umflat! Totul a decurs asa cum am vrut eu!“;

• Mihaela Horeanga s-a declarat, de asemenea, deplin multumita de procedura: „interventia de care am beneficiat a venit la pachet cu tinuta profesionala de inalta clasa, rigoarea si omenia. Membrii echipei au comunicat in permanenta cu mine, explicand fiecare etapa a procedurii, ceea ce a avut un efect extrem de linistitor“.

Si tu poti beneficia, la clinica stomatologica Dental Premier, de toate avantajele tratamentului revolutionar cu implant dentar. Alege ce este mai bun pentru sanatatea ta!

 

 

Previous post Cum se alege trolerul potrivit tinand cont de ofertele de pe piata
Next post Esti invitata la un botez? Iata ce rochie sa alegi!