Angajare cu prima de instalare pe post

In multe dintre domeniile de activitate salariul se da cu o luna in urma: adica in luna octombrie se achita munca depusa in septembrie, in noiembrie se primeste salariul pe octombrie si asa mai departe. Nu conteaza ce simte muncitorul respectiv, cum se descurca financiar, regula este regula si se aplica.

Uneori si angajatorii mai seriosi (chiar si cei de la stat) intarzie plata salariilor cu doua-trei zile sau chiar cu o saptamana. Omul impaciuitor va spune ca nu este un capat de tara, dar si o zi conteaza foarte mult. Este posibil ca o persoana care stia ca luna de luna trebuie sa primeasca salariul pe data de 12 sa isi fixeze rata in aceeasi zi si sa nu se poata achita la timp de datorie din cauza intarzierilor. Poate ca 12 este ultima data de achitare a facturilor fara penalizare. Drept era ca banii sa intre in cont la acea data. Sigur ca un muncitor pus in fata acestei probleme va simti frustrare. El stie ca nu a intarziat de la serviciu, ca a venit si bolnav la munca, sa nu isi ia medical si sa puna colegii in dificultate si pentru toate acestea primeste salariul cu doua-trei zile mai tarziu.

Tinerii care isi cauta un loc de munca trebuie sa stie ca angajare videochat Bucuresti inseamna prima de instalare pe post in valoare de 500 de dolari.

Transformata in lei, prima valoreaza 2511 lei. Oare  ce poate face un tanar cu acesti bani?   Isi poate inchiria o garsoniera pe o luna in zona Obor/Iancului cu 250 de euro, la 5 minute de mers pe jos pana la metrou si ii mai raman bani de mancare si sa isi ia ceva de mancare.

Angajatorul care dovedeste empatie financiara fata de salariatul sau merita intreaga atentie. Dar aceasta prima nu este singura care se acorda si care poate rotunji salariul lunar de 10 000 de lei, oferit din prima luna de munca. Aceeasi suma se ofera celui/celei care recomanda o persoana care se va angaja la studio si se va dovedi foarte eficienta in ceea ce priveste incasarile.

Pentru un post de model videochat nu este necesara experienta sau studiile, ci persoana care doreste postul trebuie sa:

-stie engleza la nivel mediu, fiindca se comunica numai in engleza, site-ul fiind vizibil din strainatate;

-este motivata sa castige cat mai mult, ca in 10 ani de munca sa isi achite ratele la apartament, la masina, sa isi cumpere tot ce ii pofteste inima, sa mearga in excursii exotice si sa ii ramana si bani de investit in aur sau de pus in cont.

Cine lucreaza intr-un asemenea post invata multe lucruri utile pentru viata.

Cel mai important este acela ca isi pretuieste imaginea si investeste in ea.

Frumusetea sustinuta continu este amplificata la tinerete si conservata perfect catre maturitate. Hainele de firma alese cu gust si cosmeticele de calitate superioara pun in valoare trasaturile frumoase.

In plus, o fata care castiga peste 10 000 de lei pe luna este sigura pe ea si straluceste de multumire. Pe chipul unei fete frumoase care incaseaza 2500 de lei se va citi de departe umbra ingrijorarii.

Fatele care lucreaza in sistem vor invata ca angajatorul trebuie sa pretuiasca eforturile depuse de fiecare model in parte ca studioul sa se mentina numarul 1 mondial.

Este onest ca persoana care isi da toata silinta sa fie cat mai eficienta in munca sa sa fie sustinuta financiar si moral de catre patronul ei.

Cum este ajutat concret un model videochat sa prospere?

  1. Prin libertatea care i se lasa in ceea ce priveste alegerea turei de lucru. La serviciu angajatele vin in functie de tura pe care o aleg, iar orarul se stabileste dupa prioritatile personale (cursuri, scoala de soferi).
  2. Prin premiile oferite anual, in afara salariului, celor mai bune angajate din sistem. Marele premiu este un apartament intr-un cartier de lux, complet mobilat si finisat. Castigatoarea se poate muta in el a doua zi dupa ce l-a castigat. Locul al doilea ii aduce castigatoarei o masina de lux cu care se va face remarcata in trafic. La premiul al III-lea, castigatoarele pot primi: o excursie de 7 stele in SUA, urmata de o sesiune de shopping sau un voucher de cumparaturi dintr-un magazin exotic din Bucuresti.
  3. Prin organizarea unor sedinte foto-video cu cei mai buni profesionisti ai momentului si punerea la punct a portofoliului personal.
  4. Li se ofera sansa sa isi faca operatiile estetice dorite in rate, sa mearga in excursii cu destinatia dorita tot in rate, sa cumpere casa si masina in cele mai avantajoase conditii.

5.Inainte de tura de lucru sunt machiate cu grija si coafate de echipa care le sta la dispozitie. Asa invata un model sa fie mereu perfect si sa depuna eforturi ca sa arate impecabil.

Un loc de munca sigur, in conditii de maxim confort cu un salariu care anuleaza grija pentru ziua de maine nu trebuie sa fie ratat sub nicio forma, mai ales ca angajarea este legala,cu carte de munca si asigurarea de sanatate si pentru pensie sunt platite constiincios de catre angajator.

Important este ca in plina criza economica, in momentul in care anumite firme si companii isi inchid portile, aici se fac angajari, iar studiouldin Bucuresti este cel mai mare si mai puternic studio de profil din lume. Sigur ca acest lucru se datoreaza faptului ca romancele sunt frumoase foc, inteligente si au capacitatea de a asculta pe cei care doresc sa le impartaseasca secretele si problemele lor.

 

Previous post Beneficiile oferite de chitara acustica: cum iti poate imbunatati viata
Next post Tehnologia este utila chiar si pentru patrupezi