tabla magnetica

Cate utilizari, atatea dimensiuni pentru o tabla magnetica. Iata cum sa alegi varianta ideala!

O tabla magnetica, pe care poti scrie cu marker in loc de creta, este usor de folosit si utila in multe situatii, de la mediul de business la cel educational sau la o simpla camera de copii. De aceea, producatorii realizeaza diferite dimensiuni, astfel incat sa corespunda necesitatilor fiecarui utilizator.

Modele de tabla magnetica potrivite pentru birou

Un astfel de dispozitiv de pe www.viamond.ro te ajuta mult sa iti organizezi ideile, atunci cand lucrezi la birou. In loc sa le scrii pe un document Word sau pe o foaie de hartie, le treci pe o tabla, pentru a le avea mereu sub ochi, a le sterge sau a le completa in functie de evolutia proiectului la care muncesti.

Pentru uz exclusiv personal, sunt recomandate dimensiuni reduse, precum cele de 60 pe 90 de centimetri. Un astfel de produs iti va fi de folos vreme indelungata, deoarece are un termen de exploatare de 7 ani. Trebuie sa tii cont de faptul ca suprafata de scris este acoperita cu o folie de protectie, ce trebuie eliminata inainte de prima utilizare.

Daca uneori inviti in birou mai multi colegi sau subordonati carora vrei sa le expui concluziile la care ai ajuns, te poti gandi la un model de dimensiuni superioare, precum 100 pe 150 de centimetri. Astfel, vizibilitatea este mult imbunatatita.

Modele de tabla magnetica pentru sali de conferinta si unitati scolare

tabla magnetica
tabla magnetica

In unele situatii, prezentarile sunt sustinute in fata unui numar mai mare de colegi, sefi sau potentiali clienti. In acest caz, este necesar un produs cu dimensiunea de 120 pe 200, 120 pe 220 sau 120 pe 240 de centimetri. Prevazute cu un sistem de prindere pe perete, astfel de modele se dovedesc ideale pentru o comunicare eficienta.

In salile de clasa din unitatile de invatamant, este important ca fiecare elev sau student sa aiba o vizibilitate optima. De aceea sunt alese cele mai mari modele, cu latimea de 120 de centimetri si lungimea de 400 de centimetri. Un astfel de produs are rama din aluminiu cu coltar ABS din plastic si are suprafata din spate acoperita cu folie zincata. Este incasabil la socuri punctuale si tratat sa reziste la zgarieturi si alti factori externi.

Modele de tabla magnetica recomandate pentru camera copilului

Copiii de orice varsta se bucura sa aiba in camera un suport pe care sa isi poata manifesta creativitatea, fara teama de a fi certati pentru ca murdaresc ceva. Cei mai mici picteaza cu markere de diferite culori si isi exerseaza talentul la desen. Apoi exerseaza numerele si literele alfabetului, pana ajung sa le reproduca foarte frumos.

Copiii mai mari folosesc tabla pentru a rezolva probleme sau pentru a scrie reguli si definitii. Altii, dimpotriva, gasesc intrebuintari care nu au legatura cu scoala: scriu citate motivationale sau diferite variante de asezare in teren a echipei preferate de fotbal, baschet sau handbal. De aceea, trebuie consultati in legatura cu dimensiunile produsului pe care si-l doresc.

Cu dimensiunile adaptate la scopurile si la incaperea in care o folosesti, tabla magnetica se va dovedi mereu utila si vei descoperi permanent noi si noi intrebuintari!

Previous post Tipuri de sampanie cu care vei da peste cap simturile oricarei persoane la prima intalnire
Next post Câte tipuri de capace de WC există și cum îl alegem pe cel mai potrivit?