Ce stiu romanii din Israel

Romanii din Israel au povesti de viata pline de dramatism sau de succes. S-ar putea scrie zeci de romane de succes pornind de la scene si fapte reale. Unii s-au trezit cazati in cladiri care au fost candva hoteluri, dar lasate in paragina, fiind  obligati sa se adapteze unor conditii mult inferioare celor din Romania.

Au oftat, au strans din dinti, s-au temut de cate ori au vazut masinile amenintatoare ale politiei sau soldati cu arma in pozitie de tragere in locurile publice, pentru a castiga bani multi sa isi plateasca datoriile facute in tara.

Nu are timp de plimbare, de mers la locurile sfinte cel care se duce sa munceasca, iar ca sa stranga bani, in afara chiriei si a mancarii nu face alte cheltuieli, altfel a plecat degeaba din tara. Singura lor bucurie o reprezinta mersul la piata, in marea aceea de fructe si condimente, de arome si de culori. Dar si acolo au de suferit, fiindca nu pot sa isi cumpere tot ce doresc din fascinantul spectacol vizual si olfactiv. Viata printre straini este una de sacrificiu, o viata a adaptarii din mers la alte obiceiuri la o noua civilizatie, la alte legi.

Romanii mai stiu cat de scumpa este apa in tara in care sunt rauri si fluvii putine si cat este de greu de trait intr-o tara in care apar pericole la tot pasul. Cu toate aceastea ei braveaza sau nu povestesc tot sa nu ii intristeze pe cei care considera ca Israelul este tara tuturor posibilitatilor si ca se vor realiza aici.

Un lucru este cert: toti romanii plecati de mai multi ani in acest taram al lumii stiu ca rezolvare probleme penale Israel de catre avocat Samy Ilie suna ca o promisiune onorata.

Da, pot interveni si probleme penale, independent de vointa romanului sau ca un act voit si in acele momente in care se declanseaza anchete grele si stresante si lumea devine nervoasa, un aparator este ca un scut in timpul razboiului. Unde poate fi gasit acest aparator brav?

La numarul de telefon  (40) 316300004 sau la biroul sau din Haifa sau pe site-ul paginii  sale oficiale Si-law.ro.

Vizitatorii site-ului sunt rugati sa sune in caz de urgenta pentru ca avocatul roman cu cetatenie israeliana se va prezenta la fata locului si va gasi solutia ideala pentru cel care are nevoie de interventia sa.

Samy Ilie nu este un avocat obisnuit, ci este mai mult de-atat. El are in spate 33 de ani de activitate continua, functii importante pe care le-a detinut cu succes, o excelenta cunoasterea a legilor nationale si internationale si o experienta vasta acumulata in fata instantelor de orice tip.

Bun vorbitor de romana, engleza si ebraica poate comunica in limba materna cu fiecare client in parte si poate pregati apararea in limba statului Israel. El este cel mai potrivit sa rezolve cazuri penale fiindca:

-a avut in subordine 15 echipe de procurori cu care a colaborat;

-a colaborat cu politia in desfasurarea unor anchete grele in cazuri de crime si de atentate la securitatea statului;

-ca sef al procuraturii a condus negocieri pentru aflarea unor secrete, a pus la punct dosare de acuzare, a decis incetarea urmaririi penale si a aparat oameni nevinovati;

-stie totul despre practicile instantelor penale, dar are experienta si in fata instantelor civile si comerciale;

-nicio schimbare a legislatiei nu il prinde nepregatit, fiindca se informeaza si isi construieste apararea si pledoaria pe articole de lege.

Companiile straine ii solicita serviciile pentru ca au nevoie permanenta de consultanta, dar si de reprezentare in procese uneori. Multe companii au abonament, sa fie mai sigure ca vor avea prioritate in fata altor cazuri.

Toti oamenii manifesta dorinta de a castiga cat mai mult pe cai legale sau ilegale, dupa cum afirma Max Weber intr-o lucrarea de-a sa. Uneori oamenii nu isi achita la timp impozitele si taxele fiindca uita pur si simplu sau nu stiu exact la cat se ridica suma datorata statului, in timp ce altii vor sa le ramana o parte din bani sau se sustrag total de la plata datoriilor.

Samy Ilie poate fi contactat in astfel de cazuri, la infractiunile financiare adaugandu-se si mita, falsificarea unor documente, traficul de influenta.

Cand un om este anchetat de politie, situatia lui nu este deloc usoara si in cazul in care este nevinovat. Mai ales gandul ca se afla printre straini, ca nu poate sa se apere in limba vorbita in statul acela il fac sa fie cu moralul la pamant.

In astfel de situatii interventia lui Samy Ilie s-a dovedit salvatoare  si el este pregatit tot timpul sa intervina in situatii similare.

Pierderea carnetului de conducere in urma unor incidente in trafic reprezinta o tragedie pentru cei care lucreaza ca soferi sau care se duc la locul de munca situat la mare distanta de casa cu masina personala.

Samy Ilie interivne cu succes si in asemenea situatii. Chiar si pentru cei aflati in arest exista speranta, pentru ca pot fi eliberati pe cautiune sau avocatul roman poate solicita gratierea presedintelui tarii, scriindu-i.

Romanii sunt ajutati sa evite expulzarea, sa evite condamnarile si sa obtina cetatenie israeliana, sa isi cumpere proprietati si sa isi infiinteze firme in aceasta tara.

Orice roman care vine pentru ani multi in Israel este bine sa stie totul despre Samy Ilie, in special datele sale de contact. Mai bine sa poata suna in momentele de criza decat sa iasa traumatizati din posibilele probleme penale sau de natura juridica.

 

 

Previous post Bucataria actuala: 10 accesorii utile pentru a-ti usura viata in bucatarie
ce sa impachetam inainte de o drumetie Next post Cum si ce impachetezi inainte de o drumetie?