Comfort, siguranta si calitate, in cadrul President Residence din Craiova

Daca si voi sunteti in cautarea unei noi locuinte, moderne, care sa ofere conditii complete, de calitate superioara, sa se afle intr-o zona cheie a orasului, usor accesibila, sigura din toate punctele de vedere si care sa merite toti banii, nu trebuie sa cautati mai departe de complexul rezidential President. Ridicat recent, cu corpuri inca in constructie si altele deja locuite, acesta va pune la dispozitie apartamente de tip studio, cu doua camere si cu trei camere. Idee de baza este aceea de a oferi oamenilor mai mult decat un simplu spatiu de locuit ci o locuinta, acestea fiind astfel foarte spatioase si bine structurate si impartite.

Intre o casa locuinta anterior si una noua, cea noua este intotdeauna alegerea mai inteligenta. Chiar daca aceasta va avea poate un pret mai mare, daca vorbim despre un spatiu realizat din matriale de calitate, care sa prezinte siguranta si eficienta, in ceea ce priveste utilitatea spatiului pe care il avem la dispozitie precum si a sistemelor si instalatilor esentiale. O mare problema este ca, desi in prezent exista numeroase complexe rezidentiale, cartiere rezidentiale dar si comerciale construite recent sau in constructie, in unele cazuri se folosesc materiale de slaba calitate, ieftine, care nu ofera rezistenta pe termen lung si nici senzatia de confort pe care ar dori sa o obtina un locatar.

Ca o idee, ansamblul rezidential President este unul dintre cele mai noi si cel mai mare proiect imobiliar din Craiova, pe Calea Bucuresti. Acesta reprezinta optiunea perfecta  pentru eleganta, confort, standarde inalte de calitate si stil de viata select. Avem la dispozitie locuinte foarte spatioase, atat in camere cat si la nivelul balcoanelor. Acestea pot fi cu usurinta transformate in spatii de relaxare, utile sau in care sa ne putem servi cafeaua, sa ne bucuram de rasarit sau de apus. Balcoanele deschise sunt decifoarte spatioase, cu balustrade din sticla laminata si securizata, fier forjat sau zidarie,la alegerea clientilor. Alegand un apartament la nivelurile superioare le ofera etajelor superioare o priveliste de poveste asupra orasului.

Achizitionarea unui apartament nou nu presupune doar sa avem banii pentru a plati pretul, ci si o sumedenie de alte lucruri pe care trebuie sa le luam in calcul. Tocmai datorita faptului ca facem o investitie mare si pentru ca nu cumparam un lucru pe care sa-l schimbam asa repede, e important sa fim atenti la toate aspectele necesare. Semnarea unui contract cu dezvoltatorul poate sa prezinte multe capcane, clauze care nu ne avantajeaza deloc si la care s-ar putea renunta, daca le-am cunoaste sensul s.a.m.d. Specialistii ne sfatuiesc sa apelam la cineva cu experienta iar in afara de asta, daca nu dorim sa ne complicam si sa cheltuim si mai multi bani, sa ascultam parerile celor ce au deja o casa in acel complex.

In ridicarea nivelului de incredere intr-un dezvoltator imobiliar ajuta si promovarea. Daca in aceasta se investeste mult si se face bine, fara a promova lucruri fara sens si care par greu de realizat, fara indoiala ca este mai de incredere. Un site bine pus la punct, personal cu experienta si prezentarea tuturor detaliilor de interes despre locuinte conteaza. Astfel, daca alegem locuinte Presidentresidence.ro in Craiova, putem gasi pe site-ul lor toate informatiile de care am avea nevoie astfel incat sa stim ce vom primi si ce sa ne alegem mai bun pentru noi.

Multe dintre apartamentele din cadrul cladirilor finalizare au fost deja vandute si sunt asa cum am mentionat, si locuinte. Indiferent de tipul de apartament, clientii pot alege intre doua planuri, cl Standard si cel Premiu, in acesta din urma fiind incluse mai multe facilitati, precum constructia balconului sau sistemele de incalzire din pardoseala, printre altele.

In cadrul oraslui, exista multe facilitati importante in jurul complexului President, centrul fiind la doar cateva minute de mers cu masina si este la fel de usor sa ajungem acolo si daca mergem pe jos. Spatii verzi, parcuri, spatii comerciale, institutii importante si nu numai, pot fi gasite de asemenea, in apropiere. Accesul la spatiu se face usor si fiecare apartament dispune automat si de loc de parcare, pretul acestuia fiind inclus in cel total al apartamentului. Ca si intre cel doua planuri pentru apartament, clientii pot alege si ce loc de parcare sa aiba: suprateran sau subteran.

In timp ce pentru planul Standard avem urmatoarele aspecte:

  • Parchet laminat trafic intens, (modele la alegerea clientului, dintre variantele existente in showroom) . In bucatarii si bai se vor monta placi ceramice portelanate (modele la alegerea clientului, dintre variantele existente in showroom).

Pentru planul Premium obtinem:

  • Parchet laminat trafic intens, adaptat pentru incalzirea in pardoseala (modele la alegerea clientului, dintre variantele existente in showroom) . In bucatarii si bai se vor monta placi ceramice portelanate (modele la alegerea clientului, dintre variantele existente in showroom).

In plus, planul Premium avem incluse si instalatiile pentru sisteme de climatizare, de tip multi split, alaturi de cel de incalzire in pardoseala.

Balustradele metalice al balcoanelor, acolo unde se alege aceasta varianta, sunt vopsite in camp electrostatic. Acest tip de vopsire este in momentul de fata cel mai eficient si mai rezistent si va rezista pentru zeci de ani chiar.

S-au luat in calcul toate tipurile de intemperii care ar putea afecta sctructura si rezistenta unui bloc astfel incat s-a ales realizarea de coloane de sustinere la adancimi mari, in numar cat mai mare. Cladirile au astfel o baza solida si bine consolidata in sol.

Previous post Cum sa scapi de celulita de pe picioare si fese
Next post La ce ajuta un cadru de mers?