Cum functioneaza asistenta rutiera

Se poate intampla sa va aflati in dificultate pe drum: atunci intervine serviciul de tractari auto. Asistenta rutiera este un serviciu la care se apeleaza in numeroasele cazuri de avarie, probleme cu masina, daune sau pana de cauciuc. Pe scurt, exista multe cazuri in care o persoana poate avea nevoie de ajutorul unor vehicule specializate; in mod evident, nu este necesar sa apelati imediat la ajutor in cazul unor defectiuni minore, daca sunteti in masura sa vi-l oferiti singur, dar in alte cazuri este absolut esential. Pe tractare auto Oradea poti vedea o gama completa de servicii de asistenta rutiera.

Dar cum functioneaza asistenta rutiera? Cat costa, la ce numar de telefon sa suni, cand este disponibil? Acestea sunt intrebari la care este bine sa stii sa raspunzi cu putin timp inainte, pentru a nu te afla in dificultate atunci cand va veni momentul. Dupa cum au explicat responsabilii site-ului de tractari auto, serviciul de tractari auto este un serviciu de asistenta pentru automobilistii aflati in dificultate care, datorita functiei sale speciale, este disponibil in permanenta, 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, chiar si in zilele de sarbatori legale. Serviciul de depanare functioneaza la nivel national, adica in toata Romania, fara exceptie. Asistenta rutiera este un serviciu care este utilizat pentru a ajuta automobilistii si pentru a transporta un vehicul avariat sau stricat la un atelier, departe de drum. Nu este doar un serviciu, ci si o activitate conceputa pentru siguranta publica: ganditi-va la autostrazi, de exemplu, unde un vehicul in pana pe sosea poate fi extrem de periculos.

Cum sa apelati serviciul de asistenta tehnica

Pentru a contacta serviciul de asistenta tehnica, apelati numarul gratuit pentru a primii asistenta tehnica. Daca va aflati pe o autostrada, puteti contacta serviciul de tractari auto direct de la coloanele de urgenta din statii, purtand intotdeauna o vesta reflectorizanta, chiar si pe timp de zi. Asistenta rutiera este disponibila pe toate drumurile urbane, suburbane si pe autostrazi. Cu toate acestea, trebuie facute unele precizari:

  • in cazul in care autoturismul este avariat pe autostrada, numai organele abilitate pot interveni pentru ridicarea acestuia
  • daca masina nu reprezinta un obstacol in trafic, puteti chema o masina de tractare.
  • in cazul in care autoturismul reprezinta o piedica in trafic, masina de tractare trebuie sa fie autorizata de catre autoritatea care detine drumul
  • daca aveti nevoie de asistenta in caz de accident, nu trebuie sa apelati la serviciul de tractare, ci la politie.
  • asistenta rutiera poate recupera un vehicul, de exemplu, daca masina a iesit de pe sosea sau s-a rasturnat.

Cat costa asistenta rutiera

Asistenta rutiera are un cost, bineinteles, si nu este cea mai ieftina. Cu toate acestea, daca sunteti membru RCA, aveti dreptul la tarife reduse. Costurile sunt standard si, prin urmare, similare in intreaga tara. Acestea variaza intre 500 si 800 de lei, in functie de tipul de interventie necesara (de exemplu, remorcarea sau recuperarea au costuri diferite). In plus, ratele sunt diferite in functie de faptul ca interventia este efectuata noaptea sau ziua. In cazul in care interventia are loc pe un drum normal, operatiunea de recuperare a masinii creste costurile.

stres cabinet medical Previous post Strategii de reducere a stresului in cabinetul medical
angajari videochat Next post Care sunt cele mai bune perioade in care se fac angajari in videochat in Bucuresti?