Cum se pot realiza cele mai interesante modele pentru unghii?

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru o manichiura sofisticata, care sa prezinte modele interesante si inedite, ce pot iesi foarte usor in evidenta. Pentru a le putea realiza, specialistii in manichiura pot sa utilizeze mai multe tipuri de tehnici, in asa masura incat tu sa poti obtine rezultatele dorite. In cazul in care si tu doresti sa optezi pentru o astfel de manichiura, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te informezi corect cu privire la modalitatile de realizare a unghiilor. In acest mod, vei putea fi sigura cu privire la modelul manichiurii tale. De cele mai multe ori, printre cele mai utilizate tehnici se numara si:

  1. Modele realizate cu lac de unghii

De cele mai multe ori este nevoie de intretinerea unghiilor cu un set profesional pentru ca rezultatele finale sa fie cele dorite, insa de la o sedinta la alta vei putea opta intotdeauna si pentru diferite tipuri de modele, culori si chiar accesorii. Asadar, pentru rezultate incredibile, poti alege ca modelele de pe unghiile tale sa fie realizate cu oja. Printre cele mai populare produse in randurile specialistilor in manichiura si pedichiura se numara si cele de la OPI. Acestea sunt lacuri de unghii care prezinta pigmenti foarte puternici si stralucitori, fapt pentru care sunt potrivite pentru realizarea modelelor direct pe unghie.

Mai mult de atat, deoarece produsul prezinta o textura cremoasa, acesta poate fi intins perfect cu ajutorul unei pensule speciale, iar intr-un timp foarte scurt vei putea obtine rezultatele dorite. De altfel, lacul de unghii este foarte rezistent, fapt pentru care nu se va decoji rapid. Asadar, tu te vei putea bucura de manichiura perfecta pentru o perioada lunga de timp.

  1. Stickere

In cazul in care doresti sa ai o manichiura complexa, care sa prezinte diferite forme si patternuri interesante, o solutie optima este aceea de a folosi stickerele direct pe unghiile tale. Se pot gasi si achizitiona stickere de diferite dimensiuni si forme, care pot fi aplicate direct pe unghia ta, fara a o deteriora. De altfel, vei putea opta pentru stickere care prezinta o anumita tematica, precum cele de sarbatori.

Aceste produse prezinta o banda adeziva extrem de puternica, ce va tine fix stickerul de unghia ta. Mai mult de atat, acesta nu se va dezlipi foarte usor. Totusi, pentru un plus de siguranta, majoritatea specialistilor in manichiura aplica un strat subtire de lac deasupra, ce are rolul de a proteja.

  1. Vopselele acrilice

De cele mai multe ori lacurile de unghii sunt folosite pentru modele simple, insa daca este nevoie de o pictura direct pe unghiile tale, atunci vopselurile acrilice pentru unghii reprezinta cea mai indicata solutie. Aceste produse prezinta o textura fina, fapt pentru care vor putea fi foarte usor de utilizat direct pe unghia ta. Mai mult de atat, aceste produse sunt foarte rezistente, iar de-a lungul timpului acestea nu se vor decoji. Totusi, la final se aplica si un strat protector de lac.

Asadar, vopselele acrilice sunt perfecte pentru realizarea modelelor complexe, direct pe unghiile tale.

Previous post Avantajele sistemelor de securitate fara asamblare
Next post Sfaturi utile pentru a invata sa schiezi