Decryso, destinatia online a omului elegant

Eleganta inseamna mai intai curatenie perfecta si dupa aceea haine cu gust. Nu poate fi elegant cineva care are camasa uda in spate, oricat ar fi ea de scumpa. Poate fi din dantela foarte scumpa, din matase sau din panza fina, poate fi cusuta cu mana, brodata cu fir de aur si din argint, degeaba!

Eleganta incepe acolo unde domneste igiena personala si s-au rezolvat probleme cum ar fi: transpiratia care apare pe frunte si pica peste tot ce se afla in apropieze, zonele unsoroase din regiunea nasului sau a fruntii, transpiratia din zona axilara, transpiratia mainilor si a picioarelor.

De ce trebuie sa fie inlaturata transpiratia? Pentru ca dupa cateva minute, ea miroase dubios si cei din jur se simt inconfortabil din aceasta cauza. O asemenea situatie neplacuta anuleaza elaganta. Hainele murdare, pline de praf si de transpiratie nu mai pot fi elegante. Una este ca acest lucru neplacut se intampla o data si alta este cand devine o obisnuinta.

Decryso.ro este magazinul elegantei totale, fiindca ajuta omul sa isi controleze transpiratia si efectele nocive ale acesteia cat mai simplu cu putinta: prin aplicarea unor produse revolutionare pe zonele problematice care au fost epilate cu 3-4 zile inainte si spalate cu apa si sapun inaintea aplicarii care se face pe pielea uscata.

Multi cumpara antiperspirante de la magazinele de cosmetice din oras. Unele albesc lucrurile colorate sau negre, altele nu pot stopa transpiratia, dar Set Tratamente Apaxil Deo Axile 25 ml + Gel maini/picioare 75 ml face adevarate minuni, pretul acestui set fiind de 171 de lei. Cu 171 de lei, transpiratia de la subrat dispare, mainile si picioarele ude raman amintiri neplacute.

Acelasi magazin si un alt produs care subliniaza si sporeste eleganta unei persoane: crema opacizanta fata. Fata trebuie sa fie perfecta, cu toate acestea pe anumite tenuri apar cosurile, inesteticele puncte negre si zone lucioase.

Ce cred oamenii despre o fata lucioasa?

  1. Ca luciul provine de la transpiratie. Pur si simplu, sarurile din ea fac ca pielea sa capete un aspect lucios.
  2. Transpiratia s-a uscat pur si simplu pe fata, fara sa fie inlaturata.

Asemenea prejudecati ale oamenilor duc cu gandul la nepasare si la lipsa igienei personale. In prealitate, nu este asa. De pilda, afara este foarte cald, soarele arde cu putere, iar efectul de sera se produce oriunde este aglomeratie si un spatiu mic. Transpiratia se produce, iar fata incepe sa luceasca dupa 3-4 minute, fiindca se usuca repede pe fata. Prezenta ei acolo, pana la prima sursa de apa si posibilitatea de a fi inlaturata inseamna disconfort, grabirea aparitiei ridurilor, neplaceri cauzate zonelor sensibile ale fetei.

Daca persoana care se confrunta cu aceasta situatie are in geanta doua produse, luciul de pe fata poate fi inlaturat in 3-4 minute si fata va respira in voie din nou. Pentru o fata perfecta sunt necesare:

-servetelele antiperspirante. O cutie cu 20 de pliculete costa 90 de lei, dar produsul este atat de bun, incat pretul este rezonabil. Cu servetelul scos din plic se sterge bine fata de transpiratie.

-crema opacizanta care costa 105 lei se aplica prin tamponare in zonele care transpira abundent.

Intr-un timp record, imaginea redevine perfecta, iar persoana careia ii luceste fata recapata increderea in ea insasi. 5 minute petrecute in baie in compania produselor comandate de pe site-ul magazinului Decryso inseamna o fata proaspata si o persoana care miroase perfect. Cine o analizeaza din afara si nu stie secretele ei crede ca transpiratia nu se lipeste de ea. In realitate, din ce in ce mai multi oameni se confrunta cu transpiratia. Mainile se umezesc repede si din aceasta cauza tot ce atinge mana se uda sau se pateaza, incat apare jena de a da mana cu cineva sau de a folosi anumite lucruri.

In viata fiecarei persoane apar insa si multe situatii neprevazute. Una dintre ele consta in  obligativitatea descaltarii cand picioarele sunt transpirate si sosetele sunt deja umede. Daca vede cineva urmele lasate de sosete si simte disconfort olfactiv din zona picioarelor, eleganta nu mai exista.

Poate iesi cineva din aceasta situatie? Exista doua cai:

  1. Sa evite descaltatul, spunand adevarul despre ceea ce se intampla si in cazul in care afara este noroi, sa ceara gazdei sa puna la intrare un scaun si un sac de gunoi, sa nu lase urme pe gresie sau pe parchet. In orice caz, sa evite descaltarea cat se poate.
  2. Sa inceapa tratamentul pentru stoparea transpiratiei picioarelor, comandand produsul de pe site-ul magazinului prezentat mai sus.

Daca in cosul electronic se afla produse in valoare de cel putin 300 de lei, livrarea la adresa indicata de cumparator se face gratuit 100 %.

Plasarea unei comenzi in acest moment este benefica fiindca la multe produse sunt reduceri de preturi de cel putin 60 de lei  si orice economie este binevenita.

Cumparatorii au libertatea deplina de a alege un produs anume sau un set, de a achita produsele online, cu cardul, pe pagina securizata sau de a plati cash la livrare. Sunt profesii incompatibile cu transpiratia, fiindca oamenii aceia sunt modele pentru cei cu care sau pentru care lucreaza. Se descalifica un medic care miroase a transpiratie sau un profesor, un avocat care in sala tribunalului incepe sa transpire si isi lasa amprentele peste dosarele pe care le atinge.

Traim intr-o societatea care pune igiena si frumusetea pe primul plan, de aceea oamenii trebuie sa isi dea silinta sa fie perfecti, mai ales ca acum sunt produse care sa sustina cele doua deziderate ale omului epocii sale.

 

 

Previous post In ce consta etapa chirurgicala a inserarii unor implanturi dentare? Procedura este esentiala!
Next post Alegerea celor mai bune sigurante electrice intr-o instalatie rezidentiala