dozator apa cu bidon

Dozatorul de apa cu bidon, locul celor mai sincere marturisiri de la birou!

Desi poate parea de-a dreptul surprinzator, faptul ca petreci mai mult timp zilnic alaturi de colegii de la birou decat cu persoana iubita, copii, parinti si prieteni reprezinta o realitate palpabila. Practic, traiesti o treime din timp alaturi de ei (8 ore pe zi), mai mult decat dormi (6-8 ore) si cu siguranta mai mult decat apuci sa iti vezi partenerul si cei mai dragi oameni pentru tine, mai ales daca tinem cont de perioada petrecuta pe drum, programul diferit al fiecaruia etc. In conditiile date, ajungi sa dezvolti unele relatii cu totul speciale cu cei cu care lucrezi, indiferent de directia in care se indreapta acestea.

Totusi, biroul propriu-zis, locul in care toata lumea este concentrata si zeci de tastaturi sunt butonate in acelasi timp, nu este chiar cadrul perfect pentru discutii informale sau marturisiri ceva mai sensibile. Pentru acestea, exista bucataria, holul ori sala in care se afla un espressor, o masa cu cateva scaune si un dozator de apa cu bidon. Aici, fata in fata cu managerul, un anumit coleg ori in grupuri mai restranse, te poti simti liber sa exprimi tot ceea ce ai pe suflet, din punct de vedere personal sau profesional, asteptand… feedback-ul lor, pentru a pastra terminologia corporatista.

Nu stii cum sa rezolvi un anumit task si vrei sa profiti de experienta unui coleg mai vechi in firma? Ai nevoie de o marire de salariu si te chinuiai demult sa il prinzi pe manager intr-un cadru potrivit? Te deranjeaza ceva in relatia de cuplu si doresti sfatul unui coleg sau al unei colege care pare sa aiba un mariaj perfect? Sau poate chiar ai dezvoltat anumite sentimente vizavi de o persoana din alt departament si vrei sa vezi daca si ei i se pare o idee buna? Un pahar de la dozatorul de apa cu bidon poate fi pretextul perfect!

Compania romaneasca H2On.ro livreaza, acasa si la birou, in toata tara, modele de dozator de apa cu bidon de 19litri, cu o apa 100% microbiologic pura, de calitate superioara, netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura pentru apa de izvor. Vorbim atat despre marca proprie, premiata la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022 – ultima oara cu mentiunea trei stele/punctaj maxim), cat si despre celebra apa alcalina AQUAVIA (cu un pH de 9.4).

In concluzie, un dozator de apa cu bidon poate fi prilejul ideal pentru intalniri informale cu colegii de birou si, in consecinta, rezolvarea unor situatii mai mult sau mai putin placute, respectiv mai mult sau mai putin presante din viata personala ori profesionala. Ba mai mult, in calitate de manager, te poti folosi de acest pretext (un pahar cu apa, un espresso etc.) pentru a “lua pulsul” companiei tale, pentru a afla care sunt nemultumirile si dorintele angajatilor tai. Asta cu atat mai mult cu cat acum stii si de unde sa comanzi un dozator de apa cu bidon de 19litri, cu apa de calitate superioara!

Previous post Acupunctura si rolul sau
Next post Lada bere din plastic personalizata