Lada bere din plastic personalizata

Sunt atat de utile lazile de bere din plastic, incat multe gospodine sunt gata sa dea oricat, sa le aiba in pivnitele lor! Sticlele nu pot fi puse una langa alta pe raft sau sub raft pentru ca ar ocupa mult spatiu si peste ele nu ar putea sa se mai puna altceva, dar orice lada bere din plastic este stivuibila si gratie acestui ambalaj se economiseste spatiu pe orizontala, fiindca se valorifica spatiul pe verticala.

Lazile de bere din plastic sunt prevazute cu manere de prindere si pot fi manipulate cu maxima usurinta. Ele sunt rezistente, pot fi spalate cu jet de apa dupa utilizare si par mereu noi.

Fiecare fabrica de bere care colaboreaza cu compania de ambalaje din plastic care isi desfasoara activitatea de 60 de ani in lumea intreaga poate solicita ambalaje personalizate in scop estetic si publicitar. Lazile pot avea aceleasi design ca eticheta de pe sticla. Pe site-ul companiei Schoellerallibert se gasesc lazi de bere comune, avand culorile: gri, maro, negru sau albastru, dar pot fi vazute si lazi de bere in culori originale: galbene, portocalii, rosii sau vernil.

Antreprenorii care si-au deschis de curand o fabrica de bere artizanala se pot inspira in alegerea ambalajelor din produsele de pe site sau din cele care apar la studii de caz.

In produsele de la categoria studii de caz se poate vedea in mod clar modul in care producatorul pune in practica dorintele clientului, innoind stocurile cu ambalaje originale.

Ambalajele din plastic nu sunt scumpe, fiindca ele rezista foarte mult in timp, sunt stivuibile, reciclabile si pot fi spalate de cate ori pe suprafetele lor apar pete sau praf.

Fermierii care au recolta bogata in aceasta toamna, dar nu au destui bani sa cumpere ambalaje in care sa le depoziteze, sa profite de posibilitatea inchirierii lor. Inchirierea lazilor inteligente permite monitorizarea mai multor procese. De departe, cel care a inchiriat aceste ambalaje va sti locatia in care se afla ele, daca ele se afla in miscare sau in stationare si temperaturile ambientale. Toate aceste informatii sunt benefice si permit antreprenorului sa ia decizii corecte pentru a furniza cele mai bune legume si fructe sau lactate pe piata.

Serviciile postale din Spania au solicitat companiei ambalaje mari din plastic pentru corespondenta si pentru coletele fragile. Pentru a fi reperate de departe si ca sa nu fie confundate cu alte colete livrate de alte firme, s-a decis ca galbenul sa fie culoarea lor.

Companiile farmaceutice din statele dezvoltate ale lumii au comandat tot la acest producator ambalajele, culoarea aleasa fiind mov.

O companie a reusit sa transforme resturile alimentare in ingrasaminte organice pentru agricultura si in energie recuperabila datorita containerelor realizate special in acest scop. Dupa cum se poate vedea, reducerea poluarii este una dintre prioritatile companiei, fiindca:

-a pus la punct containere de colectare selectiva a deseurilor;

-datorita acestei companii resturile menajere devin ingrasaminte si energie;

-ambalajele din plastic sunt reutilizabile si reciclabile.

Portofoliul companiei Schoellerallibert este impresionant. Compania este prezenta in aproape 60 de tari din lumea intreaga, pentru ca este nevoie de ambalaje usoare si rezistente peste tot.

Sediul general este in Olanda, iar numarul angajatilor a ajuns la 2000. In anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 600 milioane de euro in conditiile in care economia a fost incetinita mai inainte de pandemie.

Din comitetul executiv al firmei fac parte persoane cu experienta in economie si marketing, de aceea compania este orientata catre nevoile clientilor sai, fiind dispusa sa treaca la fabricarea unor produse noi de care orice client are nevoie.

Mai intai, clientul poate lua legatura cu reprezentantii companiei si isi poate expune dorintele. Apoi se trece la faza de proiectare de care se ocupa departamentul de creatie de la firma solicitanta sau specialistii de la compania Schoellerallibert, urmand indicatiile clientilor.

Intre proiect si fabricarea in serie a produsului se afla etape intermediare care constau in fabricarea unui exemplar din produsul respectiv si testarea acestuia.

Ambalajele produse de Schoellerallibert se incadreaza perfect in era tehnologiei fiindca:

-s-a introdus deja conceptul de ambalaj inteligent pe baza de senzori care poate semnala proprietarului anumite disfunctii;

-ambalajele sunt gandite pentru a fi manipulate automatizat, munca oamenilor fiind inlocuita de cea a utilajelor;

-in procesul de fabricatie, reciclarea joaca un rol important pentru realizarea de economii substantiale si pentru reducerea poluarii. Un exemplu il constituie fabricarea in premiera a unui boxpalet din plase de pescuit reciclabile.

-ambalajele sunt livrate la adresa indicata si la data dorita;

-ambalajele pot fi returnate dupa folosire, inchirierea fiind solutia ideala in cazul unei afaceri sezoniere;

-in ambalajele de pe site-ul companiei se pot pune atat produse lichide, cat si solide, dar se pot transporta in siguranta si substante periculoase;

-gospodarii au acces in aceeasi masura la produsele puse la dispozitia firmelor, fermelor, fabricilor.

Experienta companiei ca producator de ambalaje din plastic s-a concretizat in optimizarea permanenta a duratei de viata a containerelor, laditelor si galetilor din plastic, ajungandu-se la o rezistenta de peste 10 ani.

Pe site exista o brosura de prezentare a tuturor produselor, dar clientul poate discuta cu reprezentantul companiei care il sfatuieste sa aleaga ambalajele care se potrivesc cel mai bine domeniului sau de activitate.

Potentialul client poate trece in revista si produsele recomandate si are la dispozitie fisa tehnica a produselor expuse pe site care sunt grupate pe categorii pentru a fi mai usor de gasit.

Datele de contact ale reprezentantilor companiei sunt pe site, dar exista si formularul online pus la dispozitia vizitatorilor site-ului.

dozator apa cu bidon Previous post Dozatorul de apa cu bidon, locul celor mai sincere marturisiri de la birou!
Next post Cu accesorii cumparate de la Tozmobile, telefonul inlocuieste aparatul de fotografiat