Motive pentru care este importantă purtarea centurii de siguranță în timpul conducerii

Centurile de siguranță sunt cadrul de restricție esențial, deși sacii de aer sunt cadrul de limitare suplimentar. Măsurile de siguranță de mai jos sunt cele pe care le considerăm printre cele mai vitale.

Inspecţie

Verificați în mod obișnuit starea curelelor dvs. după cum urmează:

· Trageți complet fiecare centură și căutați certuri, tăieturi, consumă și uzură.

·Verificați dacă cârligele funcționează ușor și curelele se retrag eficient.

În cazul în care o centură nu se retrage eficient, curățarea curelei poate remedia problema.

Utilizați doar un demachiant moale și apă caldă.

Încercați să nu utilizați solvenți de decolorare sau de curățare.

Asigurați-vă că centura este complet uscată anterior, permițându-i să se retragă.

Orice centură care nu este în stare bună sau care funcționează în mod legitim nu va oferi securitatea adecvată și ar trebui înlocuită cât de repede o permite timpul.

O centură care a fost purtată în timpul unui accident poate să nu ofere un nivel similar de securitate într-un accident care a rezultat.

Prudență

· Neverificarea sau ținerea pasului poate duce la deteriorarea reală sau la deces dacă nu funcționează în mod legitim atunci când este necesar.

·Verificați-vă centurile de siguranță frecvent și rezolvați orice problemă cât de repede vă permite timpul.

· Clientul nu trebuie să facă modificări sau măriri, care fie vor împiedica funcționarea dispozitivelor de schimbare a curelei pentru a elimina slăbirea, fie vor împiedica aclimatizarea curelei pentru a elimina slăbirea.

·Este de bază să înlocuiți întreaga adunare după ce a fost purtată cu un efect grav, indiferent dacă vătămarea adunării nu este evidentă de la sine.

· Trebuie avut grijă să păstrați o distanță strategică față de contaminarea chingii cu luciu, uleiuri și compuși sintetici, și în special acid sulfuric. Curățarea se poate face în siguranță utilizând un detergent delicat și apă. Centura ar trebui să fie înlocuită dacă chinga ajunge să fie uzată, contaminată sau deteriorată.

Centuri de siguranta

Cel mai bun gadget de securitate, deoarece vă mențin asociat cu vehiculul, astfel încât să puteți exploata multe aspecte inerente ale bunăstării.

De asemenea, vă ajută să vă protejați de a fi aruncat împotriva vehiculului, împotriva diferiților călători sau în afara vehiculului.

În momentul în care este purtat corespunzător, este, de asemenea, să vă mențineți corpul în mod legitim situat într-un accident, cu scopul de a lua o poziție favorabilă deplină a asigurării suplimentare oferite de airbag-uri.

În plus, vă ajută să vă asigurați în orice tip de accident, inclusiv:

impacturi frontale
impacturi laterale
impacturi din spate
răsturnări
Prudență
Nepurtarea adecvată extinde șansa de deteriorare reală sau deces într-un accident, în ciuda faptului că vehiculul dvs. are airbag-uri.
Fii dincolo de orice îndoială, tu și călătorii tăi purtați centurile de siguranță și le purtați în mod legitim.
Centuri de siguranță pentru poală/urs
Fiecare dintre cele cinci locuri de ședere este dotată cu retractoare cu blocare de criză.

La conducerea obișnuită, retractorul vă oferă șansa de a vă mișca fără inhibiții, păstrând în același timp undeva în intervalul de tensiune pe centură.

În timpul unui accident sau a unei opriri bruște, retractorul se blochează pentru a vă controla corpul.

Modele cu retractor blocabil

Centurile pentru spate au în plus un retractor blocabil pentru exerciții cu cadre de autocontrol Tyke.

Prezentarea unui sistem de reținere pentru copii cu centură de siguranță pentru poală/umăr

Respectați aceste reguli pentru o utilizare adecvată:

Toți locuitorii ar trebui să stea în poziție verticală, bine pe spate pe scaun și să rămână în această situație pe toată durata drumului. Strângerea și înclinarea scad adecvarea centurii și pot extinde posibilitatea de deteriorare reală în caz de accident.
Nu puneți niciodată umărul o porțiune de poală/urs sub braț sau în fața bunei-credințe. Acest lucru ar putea provoca răni intense într-un accident.
Două persoane nu ar trebui să folosească niciodată un similar. În cazul în care o fac, ar putea fi răniți cu adevărat într-un accident.
Nu puneți niciun plus. Gadget-urile care se așteaptă să sporească confortul sau să repoziționeze umărul o parte a centurii de siguranță pot diminua capacitatea de apărare și pot crește numărul de daune reale în caz de accident.
Aducere aminte
Vehiculul dvs. verifică șoferul și pasagerul din față*

În cazul în care schimbarea de pornire este comutată la ON II*1 înainte ca centura șoferului să fie atașată, semnalul sonor* va emite și marcatorul va pâlpâi.

În cazul în care șoferul nu fixează centura înainte de oprirea semnalului sonor, indicatorul va rămâne aprins.

Beeper-ul va fi stabil intermitent, iar indicatorul va pâlpâi în timpul conducerii până când șoferul și pasagerul din față*.

Întinzătoare programate pentru centurile de siguranță*

Scaunele din față sunt dotate cu dispozitive de pretensionare a centurilor programate pentru a îmbunătăți securitatea.

Întinzătoarele fixează în mod natural centurile din față pe fondul unui impact frontal direct până la extrem, în unele cazuri, indiferent dacă impactul nu este suficient de grav pentru a umfla airbag-urile frontale.

Previous post 5 trucuri simple pentru a vă pregăti mașina pentru iarnă
Next post Ce sunt curelele de variator si la ce se folosesc?