Poate un scuter electric sa mearga suficient de repede pentru tine?

Atât scuterele pe benzină, cât și cele electrice au un lucru în comun: ambele vă vor deplasa dintr-o locație în alta. Dar aici se termină asemănările. Una dintre ele vă poate duce acolo mai ieftin, în timp ce cealaltă este capabilă să vă ducă acolo mai repede. Trotinetele pe benzină au o viteză mai mare, dar vor costa mai mult pentru operare și întreținere, deoarece funcționează pe benzină. Pe de altă parte, cheltuielile de operare și întreținere sunt mai mici pentru un scuter cu motor electric, dar nu vor merge la fel de repede. Pe măsură ce începem discuția noastră despre viteză, întrebarea evidentă devine “este un scuter electric rapid suficient de rapid pentru tine?”.

Există câteva lucruri care trebuie să fie bine gândite înainte de a veni cu un răspuns specific. Trebuie să identificăm cât de repede poate merge un scuter pe benzină sau electric. După ce am aflat vitezele maxime, trebuie să identificăm și pentru ce vom folosi scuterul. De îndată ce vom avea aceste informații, vom putea apoi să ajungem la o concluzie cu privire la faptul dacă un scuter cu motor electric este sau nu suficient de rapid pentru situația noastră specifică.

Este 100 MPH suficient de rapidă pentru tine? Dacă da, scuterele cu motor pe benzină vor atinge viteze mai mari decât cele de care aveți nevoie. Deplasarea pe autostrăzile de mare viteză poate fi realizată cu ajutorul motorului pe benzină, chiar dacă limitele de viteză sunt de 70 MPH sau mai mult. Iar deplasarea în oraș este ușoară pentru aceste vehicule. Indiferent de situația în care vă aflați, un scuter pe benzină este capabil să vă ducă cu ușurință la destinație.

20 MPH a fost destul de mult timp în urmă viteza maximă pentru scuterele electrice. Dar cu îmbunătățirile contemporane în ceea ce privește capacitățile bateriei, aceste viteze continuă să urce mai sus. Acum este posibil să obțineți scutere electrice puternice cu motor care sunt capabile să depășească 30 MPH. Dacă vă utilizați vehiculul pentru comisioane locale, pentru a merge la școală sau pentru a vă conduce la locul de muncă și puteți ajunge în aceste locuri pe drumurile din oraș, 30 MPH vă va permite în mod normal să ajungeți la destinație fără probleme.

Acum, că am ajuns la concluzia că un scuter electric vă poate transporta fără dificultate în locuri de pe o stradă obișnuită din oraș, înseamnă că acesta este tipul pe care ar trebui să îl cumpărați? Înainte de a cumpăra un vehicul, trebuie să luați în considerare alte câteva lucruri care vă pot afecta evaluarea.

O trotinetă electrică este mult mai puțin costisitoare pentru operare și va costa doar câțiva cenți pentru reîncărcare. Un scuter pe gaz trebuie să aibă combustibil și, prin urmare, va fi mult mai scump de utilizat. Pe de altă parte, reîncărcarea este necesară după distanțe mai scurte cu un autovehicul electric. Dacă trebuie să parcurgeți distanțe mai mari, chiar dacă toate acestea sunt pe drumuri urbane, este posibil să aveți nevoie de un vehicul pe benzină.

Un scuter electric este excelent dacă doriți un vehicul care să vă economisească bani și care să fie necesar doar pentru a face călătorii scurte pe străzile orașului. De asemenea, cheltuielile de funcționare sunt mai mici, deoarece sunt mai fiabile și au nevoie de mai puține reparații. În plus, sunt incredibil de silențioase la plimbare, spre deosebire de motoarele zgomotoase pe benzină. Cu toate acestea, motoarele zgomotoase vă pot îmbunătăți siguranța, deoarece este mai probabil ca ceilalți șoferi să vă observe dacă vă pot auzi.

Trotinetele cu motor pe benzină de dimensiuni similare costă de obicei mai puțin atunci când vine vorba de prețul lor de vânzare. Pentru un preț de vânzare echivalent, scuterele pe benzină vor avea și viteze maxime mai mari. Pentru a cumpăra un scuter electric care merge la 30 MPH, veți ajunge de obicei să cheltuiți mult mai mult decât pentru un scuter pe benzină cu o viteză maximă similară.

Viteza nu este singura problemă atunci când vă decideți ce tip de vehicul să cumpărați. Alte elemente, cum ar fi prețul de vânzare, fiabilitatea și costurile de reparații, distanța de deplasare pe care o puteți parcurge înainte de a reîncărca sau alimenta și chiar zgomotul vehiculului ar trebui luate în considerare înainte de a face o alegere finală.

Previous post Uleiul de canabis VS problemele de sanatate – de ce este important consumul CBD
Next post Protectia impotriva hotilor – cum sa iti faci casa mai sigura