Tot ce trebuie stiut despre casele prefabricate din lemn. Iata ce spun informatiile de specialitate!

Ca urmare a pandemiei de Sars Covid 19, tot mai multi oameni au incercat sa scape, pe cat posibil, de realitatea cotidiana, dorind sa se retraga intr-un colt de natura mai ferit de problemele de actualitate. Prin urmare, nu este de mirare ca foarte multe case au inceput sa se afle la mare cautare, clientii fiind dornici sa plateasca sume considerabile de bani in schimbul unei locuinte mai ferite.

Asadar, observand situatia de fata, nu este de mirare ca asa-numitele case prefabricate din lemn au ajuns sa creasca extrem de mult in popularitate, acestea inregistrand numeroase beneficii considerabile pentru proprietari. Dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost extrase toate datele esentiale cu privire la locuintele modulare din lemn, sperand ca astfel omul sa poata ajunge sa achizitioneze o casa pe propriile sale gusturi.

Case prefabricate din lemn: care sunt informatiile ce trebuie luate la cunostinta?

In termeni generali, prin casa prefabricata se face referire la o locuinta construita intr-o fabrica, aceasta urmand sa fie transportata si asamblata pe santierul proprietarului care a achizitionat-o. Denumirea vine de la termenul din engleza “prepare in factory” care s-ar traduce drept “pregatita in fabrica”. De la exterior si pana la interior, acest tip de locuinta este proiectat folosind doar tehnologie de ultima generatie, clientul avand posibilitatea sa personalizeze detaliile acolo unde vede necesar.

Locuinta prefabricata poate fi dispusa pe un nivel sau doua. De asemenea, aceasta poate consta in mai multe modele diferite, ele aratand in felul urmator: vile, cabane, ferme, birou, etc.

Spre deosebire de casele traditionale, cele prefabricate ajung sa ia mai putin timp atunci cand vine vorba de procesul de constructie, conform specialistilor, o persoana putand sa se mute in noua sa locuinta dupa:

  • 30-75 zile de la semnarea contractului pentru case intre 40 si 100 metrii patrati;

  • 30-140 zile de la semnarea contractului pentru case intre 100 si 250 metrii patrati.

Analizand informatiile regasite pe piata, s-a ajuns la concluzia ca o casa din lemn poate ajunge sa coste intre 290 si 350 de euro pe metru patrat. Pretul variaza in functie de cati pereti interiori exista in casa respectiva. Un cost suplimentar va trebui atribuit si pentru transportarea casei respective de la fabrica la santier.

Mai multe informatii despre casele modulare poti gasi pe www.quantummodules.ro 

Previous post Semnificatia crestina a bradului de Craciun si cum s-a ajuns la brazi de lux
Next post Surse de Iluminat economice, moderne, eficiente, de calitate