Un avocat bun intervine providential in restabilirea dreptatii

Cand ultima speranta in restabilirea dreptatii s-a spulberat, omul se simte zdrobit. Probabil ca si-a pus toata speranta in instanta in fata careia s-a prezentat, a sperat pana in ultima clipa ca i se va face dreptate, dar a plecat acasa infrant. Din cauza nedreptatii nu mai poate dormi noaptea si simte ca se imbolnaveste. Uneori un proces se doreste sa fie castigat din orgoliu, alteori este vorba de tulburarea proprietatii, dar cel mai grav este cand o persoana isi pierde libertatea, fiind acuzata ca a comis fapte de care nu se face vinovat niciodata.

Asa cum se fura identitatea si in acelasi timp cu ea banii de pe card, bunurile si viata cuiva se pot fura si ani din viata cuiva.

Pe site-ul Casei de Avocatura Grigoriu & Grigoriu care poate fi gasit la adresa https://www.consultanta-cedo.ro/ este prezentat un caz tulburator care a fost castigat la CEDO. Avocatii respecta dreptul la intimitate al fostului client, de aceea nu ii dau numele complet. Omul a fost judecat in graba si eronat in tara si condamnat la 5 ani inchisoare. Din pacate, persoana in cauza a executat pedeapsa, iar instanta europeana a admis dosarul sau spre rejudecare si a decis ca a fost condamnat pe nedrept. Oare ce este de facut, cand cineva sta in arest 5 ani si se dovedeste ca in tot acest timp nu trebuia sa se afle acolo? Poate si-a pierdut locul de munca, poate a fost renegat de o parte a membrilor familiei si de catre anumiti amici.

In arest este posibil sa fi fost la un pas de depresie si la pierderea stimei de sine. In suflet s-au adunat multe rani, corpul sau a suferit, sanatatea i-a fost afectata.

Multi detinuti raman fara dinti, fiindca nu au bani sa mearga la stomatolog si nici nu pot sa se duca la stomatolog de cate ori au nevoie.

In acesti 5 ani este posibil ca detinutului sa-i fi murit parintii de inima rea, iar el sa nu poata sa ii conduca pe ultimul drum. Poate copiii sai au absolvit liceul sau facultatea sau au facut nunta, iar el a fost lipsit abuziv de toate aceste momente de vis. La iesirea din arest va fi marginalizat si etichetat negativ, va avea nevoie de haine si de bani pana va reusi sa se angajeze.

Dar vorbind sincer, greu angajeaza cineva o persoana abia iesita din inchisoare!

Persoana ajutata de sotii Grigoriu sa isi apere onoarea si sa isi dovedesca nevinovatia la CEDO a fost insa curajoasa. Ea s-a adresat avocatilor romani renumiti pentru succesele rasunatoare obtinute la CEDO. Ea a investit, fiindca munca specialistilor se impune sa fie rasplatita si in final a avut numai de castigat.

Instanta europeana a admis dosarul spre rejudecare si a decis ca persoana in cauza a fost condamnata pe nedrept. Ca urmare a celor 5 ani confiscati abuziv din viata omului, statul roman a fost condamnat la plata unei despagubiri meritate pe deplin.

Anii nu au fost dati inapoi, dar despagubirea substantiala i-a permis omului sa achite costurile apararii si sa isi puna la punct o afacere din care sa traiasca.

Romanii au probleme cu justitia. Fie ca este vorba de vicii de procedura, fie ca de vina este sistemul care face ca unui magistrat sa ii revina un numar nepermis de mare de dosare, cert este ca se comit erori. Cand hotararile sunt definitive, ei pot solicita ajutorul sotilor Grigoriu pentru obtinerea rejudecarii la CEDO. Nimic nu valoreaza mai mult ca sanatatea, viata si dreptatea unui om. Dreptatea este sinonima cu demnitatea, iar un om nu poate trai cu umilinta de a i se lua abuziv drepturile care i se cuvin.

Sotii Grigoriu au experienta si pregatirea necesare pentru a asigura rejudecarea dosarului la CEDO si pentru a pune la punct apararea care sa convinga.

Ei s-au implicat si in procesele de executare silita a statului roman, cand acesta a facut contestatie la executare.

Romanii au avut probleme in ultimii ani si cu bancile care au schimbat regulile de rambursare a creditarii in timpul contractului.

E frustrant ca o persoana sa semneze un contract, iar peste cateva luni sau peste cativa ani sa constate ca dobanzile s-au dublat, iar ratele au devenit din ce in ce mai mari!

Sotii Grigoriu au castigat la CEDO procesul prin care un detinut solicita despagubiri statului roman, fiindca nu i s-a permis sa asiste la inmormantarea mamei sale fiindca se afla in arest, cu toate ca se comportase impecabil si nu reprezenta un pericol pentru societate.

Demersul sotilor Grigoriu a generat un precedent: dosarul a fost admis, iar detinutul respectiv a fost despagubit de catre statul roman. In prezent, detinutilor li se permite sa participe la inmormantarile parintilor lor.

Fiecare persoana are dreptul la un proces echitabil si justitia romana este mai atenta de cand statul roman are de achitat atat de multe despagubiri cetatenilor carora li s-au incalcat drepturile.

In spatele fiecarui dosar admis si castigat la CEDO stau zeci sau sute de ore de munca de calitate la care se adauga talentul oratoric al acestor specialisti de exceptie, profesionalismul si cunoasterea legislatiei.

Ei sunt la curent cu schimbarile de legislatie si de procedura si informeaza si clientii despre aceste schimbari. Persoanele care au fost nedreptatite si care au nevoie de un avocat bun, sa intre acum pe site-ul Casei de Avocatura prezentata mai sus si sa solicite o programare!

Tot ce au de facut este sa asculte de sfaturile lor si sa nu se lase batuti, fiindca drepturile lor sunt sinonime cu stima de sine si cu demnitatea, de aceea trebuie sa fie aparate cu orice pret!

Previous post Cu accesorii cumparate de la Tozmobile, telefonul inlocuieste aparatul de fotografiat
cum tratam arsurile solare Next post Cum se trateaza arsurile solare?