Utilizabilitate in designul site-urilor web

Continutul este rege, dar angajarea este regina. Utilizabilitatea se afla in centrul designului excelent al site-ului web si al experientei utilizatorului. Este un lucru pe care antreprenorii il ignora adesea, desi este responsabil pentru fiecare proiect de marketing de succes. Primul si cel mai important aspect de luat in calcul este sa lucrati cu profesionisti, iar noi recomandam web design Constanta.

Creeaza un mediu confortabil in care utilizatorii obtin ceea ce au nevoie.

Creeaza o experienta de neuitat pentru utilizator, care duce la mai multi clienti returnati si la o mai mare satisfactie de la vizitarea proiectului dumneavoastra. Aceasta furnizeaza utilizatorilor informatii importante. Atunci cand apelezi la specialisti in realizare website acestia stiu cel mai bine cum sa adauge confort site-ului creat.

Ajuta la realizarea unor trucuri de marketing esentiale pentru promovarea produsului si sustinerea marcii, fara a va simti impunator si bossy. Prin urmare, utilizarea ar trebui sa fie de prima prioritate. Luati in considerare cateva sfaturi utile despre cum sa imbunatatiti toate aceste lucruri, in designul site-ului dvs.

 1. Faceti navigarea clara.
 2. Remediati legaturile rupte.
 3. Verificati de doua ori continutul; corecteaza greselile gramaticale si greselile de ortografie.
 4. Asigurarea performantei. Reduceti timpul de functionare a serverului alegand un furnizor de gazduire mai bun. Faceti-va site-ul rapid prin imbunatatirea codului si optimizarea imaginilor.
 5. Faceti aspectul receptiv si adaptabil pentru dispozitive mobile.
 6. Asigurati-va ca site-ul dvs. functioneaza in mod constant in toate browserele.
 7. Faceti designul accesibil pentru toate grupurile de oameni.
 8. Asigurati-va ca elementele interfetei comunica semnificatia corespunzatoare. Link-urile ar trebui sa fie link-uri; butoanele ar trebui sa fie butoane.
 9. Creati o experienta ghidata de utilizator.
 10. Imbunatatiti lizibilitatea pentru a face ca toate literele sa para lizibile si copierea corpului sa fie usor de scanat. Creati o ierarhie optima a informatiilor.
 11. Fa-l de incredere. Pentru a va asigura credibilitatea, adaugati pagina „Despre noi” impreuna cu membrii echipei.
 12. Adaugati pictograme pentru retelele sociale pentru a oferi diverse canale de follow.
 13. Adaugati o echipa de asistenta si discutati cu un asistent personal pentru a rezolva toate problemele rapid si eficient.
 14. Adaugati marturii sau statistici impresionante pentru a cuantifica si califica marca dvs.
 15. Adaugati functii interactive pentru a ajuta utilizatorii sa obtina rapid informatii importante si sa exploreze site-ul fara probleme.

Ofera o cautare confortabila.

Daca aveti un portal masiv, cum ar fi un magazin online sau o revista, ar trebui sa adoptati o cautare avansata pentru a localiza rapid continutul pe care vizitatorii il cauta.

Faceti continutul relevant.

Utilizabilitatea excelenta incepe cu cercetari aprofundate, teste si o reglare fina consecventa. Fiti pregatit pentru mai multe iteratii si incercari si remediati erorile pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Daca simtiti ca implementarea sfaturilor de utilizare este o provocare, puteti oricand sa abordati aceasta problema cu instrumente profesionale.

In fiecare an, designul site-ului devine din ce in ce mai sofisticat. Animatii, ilustratii in miscare, interactiuni cu mouse-ul, jocuri, navigatii inedite, VR – exista tot felul de excentricitati fermecatoare. Cu toate acestea, exista inca loc pentru solutii viabile si dovedite in timp, cum ar fi design-uri statice de site-uri web, care pot rezolva rapid si eficient o serie de probleme.

Indiferent de ideea pe care o aveti in minte, nu uitati sa investiti nu numai in design, ci si in experienta utilizatorului si accesibilitate, totul pentru a crea un design de site web care sa reprezinte marca, sa transmita un mesaj tuturor grupurilor de oameni, sa rezoneze cu piata tinta si sa va atinga eficient obiectivele.

 

Previous post Cate tipuri de cafea exista?
Next post Cum stii ce brand de oje semipermanente sa alegi? Iata cateva indicii ale calitatii!