cadouri copii

Ce cadouri poti cumpara pentru copii?

Majoritatea copiilor au de toate si de toate, iar riscul de a le da ceva ce au deja este foarte mare. De aceea, este important sa gasesti cele mai bune idei originale de cadouri pentru copii, astfel incat sa fii sigur ca vei alege ceva alternativ si surprinzator. Site-ul nostrum este un punct de referinta pe web pentru cei care cauta idei de cadouri si, evident, nu lipsesc cele pentru copii. Aici veti gasi cele mai frumoase idei de cadouri pentru copii, atat pentru diferite varste, cat si pentru diferite ocazii, cum ar fi zilele de nastere, Craciunul, Halloween si toate situatiile in care aveti nevoie de un cadou frumos pentru copii. Asa ca ei vor fi fericiti, tu vei fi fericit,  toata lumea va fi fericita! Uite mai multe cadouri copii care ii vor impresiona pe cei mici.

Cadouri copii: LEGO Harry Potter

Daca baiatul tau de 9 ani este un mic fan Harry Potter, iubeste magia si misterul, dar si constructia cu blocuri, va aprecia cu siguranta Turnul cu ceas Hogwarts de la LEGO. Setul este format din 922 de piese, la fel de perfecte cum numai LEGO poate garanta.

Odata terminat, turnul nu va arata grozav doar la exterior, ci si in interior. Copilul dumneavoastra poate recrea si folosi sala de clasa in care studiaza si exerseaza Apararea impotriva artelor intunecate, biroul lui Albus Dumbledore si multe alte zone ale castelului original din film. De asemenea, datorita celor 8 mini-figurine ale celor mai importante personaje – Harry, Ron, Hermione, Cedric Diggory, profesorul Dumbledore si ceilalti, toate echipate cu baghete si cele mai bune haine ale lor – copilul poate retrai aventurile din filme sau isi poate imagina altele noi.

Cadouri copii: CYBER TALK ROBOT CYBER TALK

Robotii sunt intotdeauna cadouri grozave pentru un copil de 9 ani. Simpaticul robot Clementoni este cu atat mai mult, deoarece ofera inovatie, divertisment si oportunitati de a invata lucruri noi. Copilul va programa singur robotul, incepand sa invete o abilitate care ar putea fi foarte utila in viitor. Odata finalizat, robotul va putea efectua anumite actiuni si va putea fi ghidat prin comenzi vocale. Acesta va memora fraze si va transmite mesaje vocale catre alti membri ai familiei. Are doua brate si roti pentru a se deplasa. Luminile si un microfon fac interactiunea mai completa.

Pentru a te juca cu CYBER TALK aveti nevoie doar de o tableta sau de un smartphone care sa indeplineasca anumite cerinte minime. In acest fel, copilul se va putea conecta la aplicatie pentru a programa robotul si a se juca in diferite moduri. Robotul este cadoul perfect pentru un baiat de 9 ani, daca este un iubitor de tehnologie si robotica. Este excelent pentru acei copii care isi doresc un partener de aventura de ultima generatie. Designul, caracteristicile si functionalitatea sa ii vor fascina cu siguranta!

Cadouri copii: Sphero Mini

Iata o idee de cadou micuta, dar distractiva, care il va face foarte fericit pe un baiat de 9 ani: robotul mini-sfera de la Sphero. Copilul nu numai ca il poate programa singur, dar va executa si anumite comenzi. Datorita capacitatii sale de a se rostogoli pe orice suprafata, a senzorilor sai, a giroscopului si a conexiunii Bluetooth, acesta va putea urma o anumita traiectorie, care poate fi determinata cu ajutorul aplicatiei.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5

Previous post Ce limbaj de programare este cel mai sigur de utilizat pentru afacerea dumneavoastră?
videochat bucuresti Next post „Peisajul“ videochat in Bucuresti, colorat, insa uneori inselator! Iata cum sa te feresti de „capcane“!