Cum aleg bradul artificial de Craciun perfect?

Alegerea bradului artificial de Craciun perfect pare complicata? Acest lucru nu este usor, deoarece exista o multime de optiuni. De aceea, este util sa raspundem mai intai la cateva intrebari. Cat de mare ar trebui sa fie? Cu sau fara lumini? Cu sau fara zapada? Mai jos, puteti citi mai multe despre dimensiuni, iluminare si decoratiuni, astfel incat sa stiti mai bine ce brad de Craciun artificial se potriveste cel mai bine in functie de preferintele personale, dar si de spatiul disponibil! Pe depozituldebrazi.ro puteti gasi toate tipuri de brazi din gama de lux la preturi avantajoase.

Lumini frumoase cu LED-uri cu stralucire calda

Cand serile din decembrie se intuneca, puteti aprinde luminile de pe bradul de Craciun artificial. Cele mai multe tipuri de brazi cu instalatie au 150 de lumini LED care lumineaza cu o stralucire alba calda si raspandesc o atmosfera confortabila in intreaga camera. Este usor de montat, de demontat si de depozitat pentru anul viitor, cand se termina Craciunul. Bradul de Craciun artificial este prevazut cu o baza metalica practica pentru instalare. Va rugam sa retineti ca bradul este destinat a fi amplasat in interior.

Dimensiunile brazilor de Craciun artificiali

Avem brazi de Craciun artificiali de toate marimile. De la o inaltime mai mare de 3 metri la mai putin de 125 cm. Sfat: alegeti un brad care lasa cel putin 30 cm intre varf si tavan. Tineti cont de faptul ca un brad de 1,80 m are aproximativ aceeasi dimensiune cu cea a unui brad obisnuit. De asemenea, verificati diametrul bradului. Acest lucru variaza in functie de model. In cele din urma, priviti cu atentie “varfurile”, numite si numarul de ramuri. Cu cat sunt mai multe ramuri, cu atat bradul este mai plin. Totusi, cu cat sunt mai multe ramuri, cu atat costa mai mult. Cele mai populare dimensiuni sunt:

  • 125 cm si mai mici
  • 125 – 175 cm
  • 175 – 200 cm
  • 200 – 250 cm
  • 250 cm si mai mare

Cu zapada sau fara?

V-ati decis asupra marimii si iluminarii? Atunci, puteti opta si pentru un brad de Craciun artificial cu zapada. Acesta va arata ca si cum tocmai a nins pe bradul tau artificial de Craciun, aducand cu adevarat o atmosfera de iarna in casa ta. Nu tuturor le place acest lucru, asa ca analizati cu atentie daca efectul de zapada se potriveste stilului dumneavoastra si decoratiunilor de Craciun. Brazii inzapeziti nu par deloc falsi, ci reali. Mai ales daca alegeti un brad de calitate, cu suficiente ramuri si cu o iluminare placuta.

Decoratiuni pentru bradul de Craciun

Unii oameni considera ca este foarte distractiv sa decoreze singuri bradul de Craciun. Ei aleg un brad fara decoratiuni. Alte persoane isi doresc un brad interesant, dar considera ca decorarea este o bataie de cap inutila. Pentru ei, avem brazi de Craciun artificiali gata pregatiti cu decoratiuni. Unele modele sunt foarte exuberante, cu o multime de ornamente, pandantive de Craciun si zapada. Altele, ceva mai discrete si dotate doar cu conuri de pin realiste. Ce brad ti se potriveste cel mai bine? La aceasta intrebare, raspunsul variaza in functie de preferintele utilizatorilor.

Previous post Cum alegi patul pentru dormitor
Next post Elemente esentiale in mentinerea eficientei jantelor unei masini