Fara Divort! Secrete pentru a avea o relație fericită!

Dacă te gândești la un divorț, este greșit!
Vina este numai a ta și nu a celuilalt partener!
Așa că trebuie să contemplați elementele de bază ale unei relații fericite!
Vă rugăm să parcurgeți acest articol și notați-vă descoperirile. Eradicați negativul și cultivați calitățile pozitive.
Fiecare femeie își dorește o persoană bogată sau, cu alte cuvinte, cel puțin trebuie să poată câștiga atât de mult cu care familia va avea o viață decentă.
Nu este nimic în neregulă cu asta.
Chiar și Gangele pe care Domnul Siva îl ține în cap nu îi atinge și îi sărută buzele, ci merge pe pământ și îi deschide calea către mare. Pentru că, până la urmă, Domnul Siva nu este bogat! Așa spune un poet!
În general, femeile preferă un bărbat frumos, cu nenumărate virtuți. Ea va pune deoparte chiar și buna ei conduită și se va oferi lui. Ea va fi adusă într-o poziție de neputință și va fi ca o barcă lângă un vârtej.
Adu-ți aminte de o tânără care dă atâta plăcere celor cinci simțuri ale îndrăgostiților.
Ea mulțumește ochii prin privirile ei iubitoare. Ea mulțumește corpul prin moliciunea persoanei sale. Îi place simțul mirosului prin parfumul gurii. Ea mulțumește urechile prin cuvintele ei plăcute și frumoase. Îi mulțumește simțul gustului oferindu-și fața de lotus cu pasiune pentru sărut.
Marele poet tamil Thiruvalluvar spune în celebrul său Thirukkural, (versetul 1101) că „poți găsi bucuriile simultane ale vederii, auzului, gustului, mirosului și atingerii într-un singur loc, cu brațe strălucitoare, purtătoare de domnișoară!

Ar trebui să respecte o femeie pentru totdeauna! Doar pentru plăcerea corporală dacă te apropii de o femeie, ea nu te va plăcea. Iubirea ar trebui să fie reciprocă și ar trebui să iasă din inimă.
Ce se întâmplă în casa de plăcere? Tânăra fată își va îndoi corpul ușor aplecându-se din cauza greutății sânului ei. Domnul inimii și vieții ei, adică soțul, a unit-o cu tinerețea. Doi îndrăgostiți care se îmbrățișează reciproc cu căldură intră unul în corpul celuilalt. Și sunt astfel ascunși. Și, iată, nimeni nu își poate găsi identitatea separată clar perceptibilă în acest sport de dragoste!

Și nu în ultimul rând, bărbații ar trebui să înțeleagă că femeile sunt ca flăcările lămpilor!
Da, sunt ca flăcările lămpilor strălucind cu funingine sub forma părului lor închis la culoare și plăcute ochilor, dar periculoase la atingere (desigur, fără acordul lor). Ei ard oamenii ca iarba.
În cele din urmă, o fată ar prefera un tânăr luând în considerare șapte calități în el, și anume, fundalul familiei, conduita, constituția fizică, vârsta, învățarea, averea și egalitatea de statut.

Bărbatul și femeia ar trebui să se respecte reciproc, iar punctul fundamental aici este ajustarea și adoptarea!

Previous post Istoria cafelei
Next post Tactici pe care le folosesc narcisiștii pentru a câștiga stima de sine și putere