Îngrijirea părului, imposibilă fără o perie ceramică de calitate

Azi, avem parte de perii rotunde de păr ce sunt special create pentru a-ți transforma părul în bucle, pentru a adăuga strălucire sau a spori volumul șuvițelor. Cele mai bune perii de păr rotunde fac uscarea părului mai plăcută și mai eficientă. În plus, pot minimiza în mod eficient încrețirea și pot reduce daunele aduse părului.

Un astfel de instrument de styling ajută și la obținerea unei coafuri de lungă durată, asemănătoare cu cea obținută într-un salon. Ce soluție mai bună pentru a descurca mai ușor părul? Iată la ce să fim atenți când ne pregătim pentru cumpărarea unor astfel de produse de îngrijire a podoabei capilare:

Recomandarea zilei

Peria ceramică rotundă Moroccanoil – instrument de stil de înaltă performanță. Această perie rotundă de diferite diametre este perfectă pentru a crea volum, a oferi un aspect neted și elegant pe părul de diverse lungimi. Proprietățile ionice și ceramice sporesc timpul de uscare. Construcția ceramică de înaltă calitate asigură o distribuție uniformă a căldurii și face ca această perie să fie durabilă. De asemenea, Moroccanoil are la bază o construcție de ultimă oră care funcționează ușor pe toată lungimea părului, folosind mișcări ușoare, lista de masti, sampoane, si ulei de tratament o gasiti aici.

 

Ce beneficii directe îți aduce?

  • Performanță ridicată
  • Construcție de ultimă oră
  • Distribuție uniformă a căldurii
  • Reducere a timpului de uscare
  • O durată lungă de viață
  • Design ergonomic
  • Ușor de folosit

 

Ca utilizare, producătorul recomandă începerea de la rădăcină, trecerea periei în mod gentil prin păr, pe întreaga lungime, cu mișcări suave.  La ora actuală există modele de 25, 35, 45 si 55 de mm.

Completați ritualul de îngrijire cu un ser de protecție termică, tot de la Moroccanoil – acesta se aplică ușor, in palme, se distribuie pe lungimi și vârfuri, apoi se coafează după preferințe. Se netezește cu mâna la uscare, ori cu una din periile de mai sus.

Rolul acestui ser?

De a îmblânzi parul rebel, aspru si dificil de descalcit ori controlat, a da fibrei capilare control maxim, a garanta o uscare mai accelerată și a asigura netezire perfectă. După utilizare, firele de păr devin mai  ușor de mânuit…iar look-ul va fi măsură.

Ce spun clientele care au folosit aceste perii de păr?

Îmi place la nebunie această perie încălzită!!! Am părul drept, dar când o folosesc, părul meu trece de la incalcituri la neted într-o clipă. Este ușor de transportat. Se încălzește repede, dar se răcește și repede, astfel încât să o poți pune înapoi în geantă și să mergi mai departe. Jos pălăria, peria este un must have!

Excelentă pentru a-mi netezi părul între spălări. Mă scapa foarte repede de orice gâlme, de la părul prins în coadă!

Am acest mic instrument de mult timp … lasă-mă să-ți spun ceva – merită! Părul meu are încă volum, dar este frumos și drept… folosesc întotdeauna protector de căldură pentru păr oricând. 

 

Previous post Uscatoare de maini electrice cu aer cald
Next post Ce limbaj de programare este cel mai sigur de utilizat pentru afacerea dumneavoastră?